OVER MEZELF

Judit Vlamings
Sinds 2004 heb ik mijn eigen praktijk voor kinder- en jeugdtherapie. Ik volgde de opleiding voor Kindercounselor en Kinder- en Jeugdtherapeut bij BGL & partners. Ik ben getrouwd en heb drie dochters die ik met veel plezier opvoed en volg in hun ontwikkeling. Inmiddels zijn ze hard op weg naar volwassenheid. Ook mede door deze ervaring besefte ik dat ik ook beroepsmatig wat wilde betekenen voor kinderen en jongeren.
Naast kinder- en jeugdtherapie geef ik weerbaarheids- en sociale vaardigheidstrainingen aan kinderen en hun ouders.
En begeleid ik kinderen bij de gevolgen van de echtscheiding van hun ouders. Ik ben opgeleid KIES coach en KIES omgangsbegeleider.
Zie www.kiesvoorhetkind.nl

Tevens ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van de specifieke groep kinderen met AD(H)D of ASS en hun ouders.

Niks 'laten', aan de slag ermee!
Je kind-zijn legt de basis voor je latere leven. Problemen die je als kind hebt, kunnen blijven doorsudderen als je er verder niks mee doet. Dat is gewoon zonde van je leven! Want veel klachten zijn namelijk goed aan te pakken.


Je bent niet de enige!

Veel kinderen of jongeren kennen het soort problemen waarmee jij nu misschien rondloopt. Ik ga ervan uit dat iedereen zichzelf kan helpen. Alleen kan een probleem voor jou op dit moment te zwaar zijn om er in je eentje uit te komen of om ermee om te gaan.
Daar kunnen we samen aan werken!